Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 30 november 2014

Lotuscupen - en riktig agilityfest

Av Linda - 30 november 2014 22:58

Jag tror jag skrev om allt efter förra årets Lotuscup. Årets cup var inget undantag. Vilken fantastisk tillställning! Lotuscupen är helk klart med på min topplista över årets roligaste tävlingar.

Prisborden var som vanligt spektakulära och jag tycker det är väldigt trevligt att det delas ut priser i de individuella klasserna också.

Skrutt hade en titel att försvara och i år fick Myzzli och Spice också vara med. Skrutt dskade sig reda i första loppet och chnsen att vinna cupen var borta. Även i andra klassen diskade han sig. Men sista klassen vann han minsann!

Myzzli diskade sig i de första loppen men placerade sig i det sista.

Dagens stora stjärna var dock Spice. Tre felfria lopp räckte till en andraplats i cupen, endast några pong efter vinnare. Jag är så nöjd med henne, hon gick verkligen fint.

Tävlingen tog verkligen hela dagen även om en stor del av tiden gick åt till att dra en miljon lotter ungefär. Vi vann i alla fall några priser där. Prisutdelningen tog också en god stund och vi fick med oss många fina saker hem. När vi äntligen satte oss i bilen var vi grymt trötta, men det var så värt det. 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

1 december 2014 07:15

Vilka fina lopp du gör Linda! Kul att träffa dig där. :-)

http://www.baraomfiasflock.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se