Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 31 mars 2015

Valparna 5 veckor och Malmö Int

Av Linda - 31 mars 2015 21:38

Skrev precis ett långt blogginlägg om utställningen men allt bara försvann. Vi har stora problem med vår dator och mail, och allting är bara SÅ frustrerande. Jag är väldigt beroende av min dator, utan den hade jag haft miljoner med pärmar fulla med dokument. När datorn inte funkar som den ska så blir det kaos.


Inte mindre än 8 Stormstjärnor var anmälda till Malmö Int. Dagen innan träffades vi för att ha fluffparty. Jag gillar verkligen att träffa alla, fika, prata hund och fluffa.

På utställningsdagen hann jag dock inte njuta så mycket eftersom det gick i ett.

Frost och Flash var först ut i hanarnas juniorklass. Både fick VG och Frost placerades sig som 4:a. Han skötte sig fint men svansen kunde göra en spets stolt.

Skrutt fick ett G i öppenklassen. Han ville verkligen inte visa sig och såg bedrövlig ut.

Yippie, Liv och Pytte tävlade i tikarnas juniorklass. Pytte fick G, Yippie fick VG och Liv G. Hon blev placerad på 3:e plats.

Sist ut var Sol och Spice i veteranklassen. Även Yippies farmor var med, vilket var kul. Sol är inte riktigt i form nu och fick VG. Spice har jag inte ställt på flera år, men hon var så fin och skötte sig bra. Hon har aldrig fått mer än VG så döm av min förvåning när hon fick Excellent, blev placerad 1:a och tilldelades CK. Jag frågade ringsekreteraren (ganska högt) om hon skämtade med mig, vilket fick alla runt ringen att skratta. Men det bjuder jag på! Jag blev så till mig att jag alldeles glömde bort att jag skulle in igen och tävla om bästa veteran. När jag blev inkallad satt Spice i buren och vi firade med kaka. Så jag fick slita ut den stackars hunden ur buren och gå in i ringen igen. Hunden vi tävlade mot är redan champion i flera länder, så det hela var egentligen bara en formalitet. Men att bli BIM-veteran är ju inte så dumt. Speciellt som mitt mål bara var att få ett Excellent.

Efertåt shoppade vi lite nödvändigheter, snackade lite och sedan åkte vi hem och vilade. Tack alla för en jättetrevlig dag! Tack även för all hundhållning, borsthandräckning och kaffehämtande.


Valparna ja, de börjar leka allt längre stunder och mer intensivt. NU ska det bitas och släpas på allt möjligt, och händer och fötter är inte längre fredade. Det är svårt att få bilder på dem i vaket tillstånd, men ibland händer det.


             

 
ANNONS
 
Svägerskan

Svägerskan

31 mars 2015 21:55

Tack själv för allt <3!
Bilderna kommer inom kort så får ni se vad ni kan använda :=)

http://lunaqueen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se