Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 10 april 2015

Stormstjärnans Quick Silver är till salu

Av Linda - 10 april 2015 21:04

Supertrevliga Zting är till salu till rätt hem.

Zting är glad och framåt, har mycket energi, nyfiken, duktig på att kampa och har härlig av- och påknapp. Supertemperament! Han behöver komma till ett hem där man prioriterar träning och tävling.

Han är 7 veckor gammal och efter Stormstjärnans Look Tough (Skrutt) och Lundecock’s Frosty Socks (Myzzli). Skrutt är dubbelchampion, uttagen till WAO 2014 och har brons från lag-SM 2014. Även farmor och farmorsmor är champions. Mamma Myzzli tävlar klass 3.

Givetvis är han registrerad i SKK, ögonlyst UA, båda kulorna sitter där de ska och han ska såklart besiktigas innan leverans.

Mer om oss och vad det innebär att köpa valp av oss hittar ni på www.stormstjärnanskennel.se. Förfrågningar skickas till aktivagility@gmail.com. Vi nyttjar fri prövningsrätt.


   


 

 

Pappa Skrutt


    


 

Mamma Myzzli


 

Farmor Spice


 

Farmors mor Nova
  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se