Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 14 juni 2015

Dåligt genrep

Av Linda - 14 juni 2015 21:25

I helgen har vi varit i Råådalen och tävlat. Genrepat skulle man kunna säga, inför Danmark och SM. Det sägs ju att genrepet ska gå dåligt för att föreställning ska bli bra. Vilket borde betyda att båda min hundar blir danska champions OCH vinner SM, för så dåliga var vi.


Båda dagarna började vi med lagklass. Det var det enda vi lyckades med. Två och SM-pinne i agiliyklassen och trea utan pinne i hoppklass.

Men sedan började eländet. Båda hundarna fick lämna båda agilitybanorna efter hoppade kontaktfält på balansen. I hoppklasserna blev det skitfel eller diskningar. I en klass lämnade jag banan med Skrutt i tron om att han gjort sig illa. Men han var ju redan diskad. Så det är inte många lopp jag har kommit runt i helgen.


Dagens överraskning stod Myzzli för. I agilityklassen klämde hon till med i princip fläckfritt lopp, fick sin första SM-pinne och var 50 hundradelar från certet. Nu hoppas jag att husse har fått blodad tand och fortsätter köra offensiv agility med Super-Myzzlan.


Nästa helg drar vi över till Danmark för att jaga danska cert istället. Och helgen efter det är det dags för SM.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se