Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 14 september 2015

SM-kval 2016

Av Linda - 14 september 2015 20:50

Tiden rusar vidare i ett evigt ekorrhjul och jag finner det rysligt svårt att hoppa av. Tänk om man hade möjlighet att göra precis vad man ville här i livet? Medan jag funderar på vad jag vill göra med mitt liv så tävlar jag lite agility och ställer ut lite.


Förra helgen var jag i Hässleholm och ställde ut Spice och Steppa. Steppa bler BIR-valp och sedan BIG 4. Spice blev BIR-veteran, BIR och BIG-4 och BIS 2-veteran. Spice skötte sig som vanligt exemplariskt men Steppa var busigare än förra gången, så vi får träna mera. Vädret var ingen höjdare och jag funderade flera gånger på att åka hem. Men jag härdade ut för att vara med i finalerna.


 

Medan jag ställde ut så tävlade husse i Malmö, debut i klass 2. De diskade sig i alla fyra klasserna men fick massor med sig hem att träna på.

Alla agilityvalparna ur Frosty- och Spice-kullarna har nu debuterat och flera har tagit pinne. Så himla kul att följa Stormstjärnorna på banorna!


I helgen har vi varit upptagna med Eslöv Dogshow. Husse slog på stort och körde på två banor med dubbla klasser både lördag och söndag. Skrutt gjorde flera bra stolpe-ut-lopp men i sista loppet fick vi till det och vann. Loppet finns tyvärr inte på film men det var så bra att den portugisiske domaren kom fram och sa mycket trevliga saker om mitt sätt att köra hund.

På söndagen tävlade vi enbart lag, fortfarande på tre hundar. De två första loppen blev vi diskade i men det tredje vann vi och blev därmed klara för SM 2016!

Banorna var långa och långt svårare än vad vi är vana vid, mer klass 3 än klass 2. I sista loppet ville Andreas bara starta med en hund eftersom han har problem med skador. Så vi lånade ut hans ena hund till en klubbkompis. Zippy fick 5 fel, Skrutt fick 10 fel och Trolle med sin låneförare fick 5 fel. Tyvärr blev de diskade på sista hindret efter en mycket stark insats. Det visade sig att vi hade vunnit klassen om bara Trolle tagit sig imål. Så kan det gå! Och vad gör det om hundra år, när vi får tävla SM 2016?


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se