Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2015

Stormstjärnans Kennel 10 år

Av Linda - 15 oktober 2015 20:43

Tänk att det har gått 10 år sedan vår första kull föddes. Det blev bara en enda men hon var SÅ efterlängtad! Det var en särdeles komplicerad valpning och normala människor hade nog lagt avelsplanerna på hyllan där och då. Men jag vågade mig på det igen och det är jag glad för. Jag lär mig och utvecklas och inser att man aldrig blir fullärd. När jag parade Nova första gången så verkade avel så "enkelt". Men ju mer kunskap jag fått, desto svårare tycker jag att avelsarbetet är. Givande är det dock och jag är otroligt glad och stolt över alla Stormstjärnorna där ute och för våra fantastiska valpköpare.

Tack för att just ni köpte en Stormstjärna och tack för att ni låter oss följa er i både glädje och sorg!


 

Stormstjärnans Nixxa, vår förstfödda


 

Spice, Nova & Nixxa


  Nova och hennes bläckfisk


 

Flocken 2008

 

Stormstjärnans Springtime Soul


 


 

Spice debuterade med en vinst


 

Galet på utställning


 


 


 


 

Vi flyttar äntligen till hus!


 


 

Miza Mazarin flyttar in


 

Flocken 2009


 


 


 

Skrutt och hans syskon kommer till världen


 

Den lilla Skrutten som råkade stanna kvar


 


 

Nova blir hoppchampion


 

Nova lämnar oss i stor sorg och saknad


 

Myzzli flyttar in


 

Miza får en kull valpar


 


Frost-kullen föds


 

Spice Girls föds


 

Skrutt blir uttagen till WAO

   


 

Yippie & Frost stannade kvar


 


 

Skrutt & Myzzlis valpar föds


 

Steppa stannade kvar


 

Yippie ger järnet på banorna


         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se