Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 22 december 2015

Steppa 10 månader

Av Linda - 22 december 2015 20:23

Finaste Steppa har hunnit bli 10 månader. Hon har vuxit till sig rejält i kropen och har tjock och blanksvart päls. Förhoppningsvis ska jag ställa ut henne på Malmö Int. i mars. Hon är en väldigt rolig hon med stor personlighet och mellan varven driver hon mig till vansinne. Om Steppa inte är med på noterna så kan ingen godisbit i världen få henne att ändra sig. Agilityträningen går framåt, vi lägger mycket tid på att bara suga rakt fram. Det är svårt och inte något jag behövt göra med någon av mina tidigare hundar, där är hon väldigt lik sin mor. Slalom och kontaktfält är påbörjade så smått och hon har förstått båda ovanligt snabbt. Annat blir det väl när man ska komma med fart. Jag har planerat in några blåbärstävlingar i februari och mars för att stämma av formen och se hur hon reagerar på miljön. 8 månader blir hon i augusti och då hoppas jag hon är redo att tävla så att vi kan använda nästa vinter till att finslipa.


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se