Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 24 februari 2016

Tillbaka på banan

Av Linda - 24 februari 2016 19:03

Ja, nu är vi tillbaka på banan, både bildligt och bokstavligen. Det som legat över mig som ett stort svart moln det senaste halvåret är borta och jag kan äntligen andas igen. Det kommer inte att bli enkelt framöver men jag kan ändå blicka framåt och jag har fått tillbaka kontrollen över mitt liv.


Vi befinner oss fortfarande i vintervila - eller vad man nu ska kalla det - med träning en gång i veckan och någon enstaka tävling. Steppa har debuterat i blåbärsklass och det gick över förväntan. Hon hade full fokus på mig, stannade i starten och sprang på bra. Tyvärr missade hon en tunnelingång i varje klass så tiden gick inte att jämföra med resten av startfältet.Fröken Steppa har för övrigt fyllt 1 år och det firade vi med träning, tårta och presenter. Jag brukar inte ge mina hundar presenter men nu behövde Steppa ett nytt halsband och så passade hon på att bjuda träningsgänget på tårta. Och då fick hon även en present till, ett fint lila hjärta med sitt namn på.


     


I söndags lastade jag bilen i svinottan och styrde kosan mot Vallensbaek för att ta det sista springcertet. Tyvärr finns det inga filmer eftersom videokameran lurat mig att batteriet var full när det i själva verket var jättetomt.

Vi började med agilityklass A och Skrutt var verkligen inte med på noterna. Kontaktfältsfel och disk på tunnel under A-hinder. Spice fick en vägran på slalom men slutade ändå 4:a.

Hoppklass A vann Skrutt och blev därmed dansk springchampion. Spice blev 4:a igen.


 

I B-klasserna inriktade jag mig på att satsa och vinna men det gick sådär. Spice nollade båda B-loppen och blev 4:a och 5:a. I hopp B missade Skrutt ett hinder som stod mitt framför näsan på honom och i agility B såg jag domaren hand vifta efter en finsk pinne, så när han hoppade kontaktfältet på bommen så tog jag om och gick av banan. Domaren kallade tillbaka mig och berättade att Skrutt inte rivit hindret utan helt enkelt sprungit under det!!

Nåja, så blir det ibland - nu tänker vi satsa på ett nordiskt championat.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se