Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 10 april 2016

Lite smått och gott

Av Linda - 10 april 2016 19:20

I förra inlägget så funderade jag över huruvida jag skulle fortsätta blogga eller enbart hålla mig till Facebook. Förvånansvärt få kommentarer vilket gör att jag drar slutsatsen att jag har en mycket liten men trogen skara läsare. Så jag kommer att blogga när andan faller på. Förhoppningsvis kommer det finnas mycket att blogga om framöver, när tävlingssäsongen äntligen drar igång.

Nästa helg är det dags för årets första officiella tävling och jakten på Spice två sista hoppinnar fortsätter. Helgen efter det är det inofficiellt genrep inför landslagsuttagningen och Yippie ska tävla med husse också.


På annandag påsk åkte jag hela vägen till Loshult för att träningstävla. Steppa tävlade blåbärsklass och de andra öppen hopp. Meningen var att husse också skulle med, men han fick möjlighet att jobba extra. Jag hade ju kunnat stryka några hundar men dum som jag var så startade jag alla, totalt 10 lopp.

Steppa imponerade och vann blåbärklassen över två lopp. Myzzli vann hoppklassen small och Skrutt vann medium med Spice som två. Vi hann precis hem och hämta husse, äta lite snabbt och sedan iväg och hålla kurs.


   


Denna helgen har jag varit ledig. Förutom att shoppa så har jag storstädat och bytt gardiner, tränat och påtat i trädgården. Dörren har stått öppen större delen av dagen och hundarna har kunnat gå ut och in som de velat. Nu är det vår!


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se