Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 21 april 2016

Jag vill ha vår!

Av Linda - 21 april 2016 20:44

Gah, vad jag är trött på det svenska vädret! Efter att ha lockat oss med enstaka dagar med underbart vårväder så är det återigen svinkallt, blåsigt och regnigt. Brr!


I helgen var det dags för säsongsdebut och vädret visade sig såklart inte från sin bästa sida. Isande vindar, småregn och kyla. Jag blir verkligen inte på bra humör då.

På lördagen var jag i Forsakar och höll kurs och husse och Yippie var själva i Råådalen och sprang fyra klass 2-lopp. Tyvärr blev det en massa skitfel i de tre första loppen, det sista nollade de faktiskt men var en hundradel från pinne.På söndagen var det klass 3-hundarnas tur att spring tre hopplopp. Banorna var sjukt långa och de flesta behövde syrgas när de kom imål. Sånna banor passar mig väldigt illa men i första klassen tog Spice minsann en pinne.Skrutt gjorde också ett felfritt lopp och blev 5:a.Närmast väntar nu Lomma för Yippie, Rönnes inofficiella där jag ska genrepa med Skrutt och Yippie inför LLU och sedan LLU under valborgshelgen. Och sedan rullar det på. Jag har även anmält Spice och Steppa till utställningen i Hässleholm.

Det planeras både sommarkurser och kennelträff och jag vet att alla väntar otåligt, men ni får ge er till tåls ett tag till.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se