Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 10 juni 2016

När allt bara flyter på

Av Linda - 10 juni 2016 18:18

I söndags var vi i Ulricehamn och tävlade Nationaldagshoppet. På lördagen var vi först och höll i klubbtävlingen där vi även coachade elever som hade obligatorisk tävling. Steppa fick tävla blåbärklass med slalom och var SÅ duktig! Jag tycker fortfarande att hon är långsam men alla andra säger att hon är snabb. Jag vet inte vad jag ska tro.Solen var stekande het och vi stod rakt upp och ner och svettades så det sved i ögonen. Hundarna hade det minsann bra i bilen i skuggan.

Eftersom det är en bit att åka till Uricehamn så bokade vi hotell i Jönköping vilket var det närmaste vi kunde få på kort varsel. När vi lämnade Klippan på kvällen så var det helt okej temperatur i bilen och det var svalt och skönt när vi kom fram. Hotellet var... hm, annorlunda. Dubbelrummet var pyttelitet och sängen likaså, så husse fick sova i överslafen. Hundarna gillar att bo på hotell och brydde sig inte om at rummet var mindre än husvagnen. Som vanligt drog de igång en lek trots brist på utrymme.


Tack vara att vi övernattade på vägen så blev morgonens körning 45 minuter istället för 3 timmar. Tävlingsplatsen var verkligen fanastisk och klassupplägget smart. Ingen direkt väntan och klar och tydlig information med banvandring samtidigt på samtliga banor. Det fanns både riktigt toaletter och toavagnar, bara att välja, goda mat och klassisk fika.


Mina hundar var fantastiska! Skrutt sprang äntligen på och Spice gjorde vad hon skulle, vilket tyvärr inte räckte mer än i en klass. Men båda två nollade alla sina lopp! Så Skrutt kammade hem full pott på 3 SM-pinnar och Spice fick 1 pinne. Alla loppen var långt ifrån prickfria men det känns alltid bra att vara felfri. Mest nöjd är jag med Skrutt agility B. 2:a plats, 6 hundradelar efter vinnaren. Jag tror det var gungan som kostade tid. Jag blev lite efter och ropade STANNA och för en gångs skull lyssnade han. Och sen kom han liksom inte vidare. Hoppas att jag kan hålla denna känslan ända fram till SM, oavsett vad som händer på tävlingarna innan dess.Yippie slg till med en pinne i hoppklass och kan nu tävla klass 3. Men de kommer att stanna i tvåan ett tag till och träna.Till helgen blir det agility för Yippie och utställning för Spice och Steppa. Nästa helg är det dags för Sveland Cup och det ser jag fram emot!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se