Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2016

En bra början

Av Linda - 28 augusti 2016 16:42

Igår var jag i Forsakar och tävlade dubbeletta med Steppa. Vädret var underbart men lite i varmaste laget för min smak. Forsakars tävlingar är alltid välorganiserade och trevliga och allt flöt på trots dubbla klasser. Det var både lite konstigt och skönt att bara ha en hund med sig. Målet för dagen var att ta oss runt och göra bra lopp. I första klassen var väl loppet sådär men det räckte ändå till en andraplats och första pinnen. Följande lopp kändes mycket bättre men tyvärr så bommade hon slalomingången i lopp 2 och 3. Trots det hade hon vunnit klasserna om det inte varit för slalomvägran. Sista hoppklasen var helt klart dagens svåraste bana. Svår slalomingång och en passage som krävde bakombyte om man inte var snabbare än sin hund. Bakombyten är inte vår starkaste sida. Det var vansinnigt varmt och både Steppa och jag kände oss rätt kokta. Trots det går hon in och gör ett kanonlopp, lite vingel i slalomingången men bakombytet satt nästan som en smäck. Vinst och första pinnen i hoppklass!


Förutom att första loppet var lite vingligt så har hon känns himla fin att köra. Hon har väl inte riktigt gått på maxfart men hon har heller inte fegat. Det ska bli spännande att se vad hon kan åstadkomma när hon blir lite mer varm i kläderna. Jag tror fortfarande inte att hon kan bli min nya SM-hund, men det finns mer att hämta hos henne.

Nästa helg tar vi paus men sedan blir det fler tävlingar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se