Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 26 december 2016

Jul i vårt hus

Av Linda - 26 december 2016 17:09

Det har varit en lugn jul i Dårpippiland. Skolan slutade sent i år, den 22 december, så det hann aldrig bli någon jullovsfeeling. Lillejulafton jobbade jag för första gången sedan jag färdig fritidspedagog så husse fick åka på julfirande själv. Julafton firade vi med min familj efter att först ha tillbringat några timmar på agilitybanan. Vi har tagit oss ur vintervilan så smått och har börjat köra igång hundarna inför nästa säsong. Antalet tävlingar lär inte bli många så det gäller att vara väl förberedd och prestera. Steppa ska debutera i klass 2 i mitten av januari men Yippie får nog vänta med sin klass 3-debut tills nästa kvalperiod börjar. Vi har en del att jobba på! Bjuder på en lite suddig film från julaftonens träningspass.För övrigt har vi tagit det väldigt lugnt. På juldagen drog vi iväg på mellandagsrean, vilket inte hade kommit igång på Väla som höll stängt hela dagen. Men vi fick i alla fall äntligen köpt en nya skrivare! Den gamla gav upp under hösten och det har varit spännande att läsa banskisser i mörkret när det fattats både hinder och numrering - lite gissa, bygg och spring över det hela.

I dag på annandagen åkte vi till Väla för att jag skulle göra av med lite mer födelsedagspengar. Jag krymper sakta men säkert och mina vardagsbyxor hänger lite på halv stång. En av fördelarna med att tvingas handla på Zizi är att personalen är så otroligt kunnig och respekterar ens prova-byxor-fobi. De vet vad man ska ha på sig och varför, och så trollar de fram x antal modeller som allihopa passar. Visst kostar det lite mer än på Lindex och Kappahl, men hitills har jag inte lyckats slita ut ett enda par byxor köpta på Zizi eftersom brallorna helt enkelt är sydda för figurer som min. Att man dessutom får 50% rabatt och fått presentkort i födelsedagspresent gör ju inte heller ont.

Nu på eftermiddagen har jag faktiskt suttit några timmar i min fåtölj och läst en bok. Det ni!


Årets julgran

                     

 
ANNONS
 
Diana & Rune

Diana & Rune

26 december 2016 21:00

Tack för Din hälsning i vår blogg! Hoppas allt är bra med Dig. Hör gärna av Dig om Du har tid och lust någon gång.
Må väl!
Diana & Rune

http://quipuskennel.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se