Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 15 januari 2017

Knäppa-Steppas debut i klass 2

Av Linda - 15 januari 2017 22:28

Knäppa-Steppa. Den knasiga lilla hunden med så många bestämda idèer. Som vill ha det på sitt sätt. Vartannat träningspass sliter jag mitt hår och vartannat får jag gläderysningar. Saker jag trodde hon kunde fungerar inte och saker jag inte har lärt henne sitter som en smäck.

I klass 1 har jag tyckt att hon haft mycket högre fart på tävling än på träning, kanske för att jag snarare tränar svårare än klass 1 och därmed inte rör mig riktigt lika mycket. Idag har hon gått som ett skållat troll och jag har verkligen fått springa för att hinna med. Därför är timingen lite si och så, jag vet liksom inte riktigt var jag har henne.

Men jag kan inte annat än vara nöjd med tre felfria lopp av fyra möjliga. Disken i sista loppet får vi nog ta på oss båda två. Hon var lite trött och lyssnade inte och jag kom både för långt fram och var sen i signalen. Så Steppa seglade iväg och tog ett annat hinder bakom ryggen på mig. Men hon har varit så rolig att springa med och jag har fått höra så fina saker om min knäppa lilla hund. Nu tränar vi vidare och laddar om några veckor innan det är dags för Linköping i februari.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lottie

15 januari 2017 23:04

Ser jättebra ut! Duktiga båda två!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se