Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 14 september 2017

I ett dyngigt Eslöv

Av Linda - Torsdag 14 sept 22:52

Internationella tävlingen i Eslöv brukar vara en av årets höjdpunkter. Agility och utställning på samma ställe - kan det bli bättre? Båda mina världar förenade på en plats, med utrymme för shopping.

I år var det dock inget jag såg fram emot. Av olika anledningar så blev det inget tränat på hela veckan och på fredagen fick jag dessutom jobba extra så det blev ingen tid över för hundarna alls. Och vädret gjorde ju inte saken bättre. Under fredagen följde vi geggan via Facebook och läste om parkeringsproblem och tjuriga människor som åkte hem. Det bådade inte gott liksom.


På lördagen regnade det hela vägen till Eslöv och vi blev utvisade på den asfalterade landningsbanan för att parkera. Sedan fick vi gå någon kilometer genom högt blött gräs för att komma till insläppet. Och hela tiden hällregnade det. När tältet väl var uppsatt var vi genomblöta.

Redan på banvandringen var banorna spåriga och upptrampade och man fick välja handling efter underlaget istället för det man egentligen skulle ha valt. Jättesynd verkligen, då alla banorna var jättetrevliga och kunde ha varit riktigt kul om underlaget hade varit bättre.

På lördagen blev det inga resultat då jag hade fullt upp med att stå på benen.

På söndagen däremot så hade det börjat blåsa och banorna torkade upp även om det fortfarande var mjukt. Skrutt gjorde två felfria agilitylopp och Steppa ett gräsligt hopplopp med pinne och ett fint hopplopp utan pinne. Tyvärr räckte inte tide när jag halkade rundor, men jag är ändå så nöjd över att hon klarade så mycket på egen hand även om det gick långsamt. Den brunda hunden var mest brun. Hon gjorde en hel massa bra saker också, men mest var hon brun.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - Lördag 25 nov 08:50


Jag hade sedan länge bestämt mig för att inte åka till Tånga. Men en väldigt envis vän tjatade på mig tills jag anmälde och det är jag glad att jag gjorde, för jag hade en väldigt trevlig helg. Jag jobbade länge på fredagen och det blev sent innan ja...

Av Linda - Onsdag 15 nov 20:57

I helgen har jag varit på mitt första FitDog-läger. Och jag är såå inspirerad att fortsätta träna! Detta var precis den kicken jag behövde för att känna att jag fortfarande fortsätter framåt och utvecklas. Helgen inleddes på fredagen med en föreläs...

Av Linda - Tisdag 17 okt 20:48


I söndags åkte jag till Vallensbaek för att springa 16 lopp, trots feber och hosta. Idioti kan man tycka men det är vi agilitynördar i ett nötskal. Jag hade verkligen sett fram emot att tävla i Danmark och eftersom jag jobbat och hållit kurs hela vec...

Av Linda - Onsdag 4 okt 18:58

Som några av er säkert noterat så har jag inte bloggat om Lagchansen. Det finns liksom ingenting att skriva. För jag var så fruktansvärt besviken. Av 8 klasser tog vi oss igenom 1. Resten disk. Ingen skugga ska falla över mina lagkamrater. Det var in...

Av Linda - Onsdag 20 sept 21:18


... vi är laddade, vi är tända! Det kan man minst säga att vi var när vi anlände till Trelleborgs BK i lördags. Fyra klasser skulle vi ta oss igenom med så många pinnar som möjligt, det var målet. Dixie fick springa med proffsig stand in då matte b...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se