Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 14 september 2017

I ett dyngigt Eslöv

Av Linda - 14 september 2017 22:52

Internationella tävlingen i Eslöv brukar vara en av årets höjdpunkter. Agility och utställning på samma ställe - kan det bli bättre? Båda mina världar förenade på en plats, med utrymme för shopping.

I år var det dock inget jag såg fram emot. Av olika anledningar så blev det inget tränat på hela veckan och på fredagen fick jag dessutom jobba extra så det blev ingen tid över för hundarna alls. Och vädret gjorde ju inte saken bättre. Under fredagen följde vi geggan via Facebook och läste om parkeringsproblem och tjuriga människor som åkte hem. Det bådade inte gott liksom.


På lördagen regnade det hela vägen till Eslöv och vi blev utvisade på den asfalterade landningsbanan för att parkera. Sedan fick vi gå någon kilometer genom högt blött gräs för att komma till insläppet. Och hela tiden hällregnade det. När tältet väl var uppsatt var vi genomblöta.

Redan på banvandringen var banorna spåriga och upptrampade och man fick välja handling efter underlaget istället för det man egentligen skulle ha valt. Jättesynd verkligen, då alla banorna var jättetrevliga och kunde ha varit riktigt kul om underlaget hade varit bättre.

På lördagen blev det inga resultat då jag hade fullt upp med att stå på benen.

På söndagen däremot så hade det börjat blåsa och banorna torkade upp även om det fortfarande var mjukt. Skrutt gjorde två felfria agilitylopp och Steppa ett gräsligt hopplopp med pinne och ett fint hopplopp utan pinne. Tyvärr räckte inte tide när jag halkade rundor, men jag är ändå så nöjd över att hon klarade så mycket på egen hand även om det gick långsamt. Den brunda hunden var mest brun. Hon gjorde en hel massa bra saker också, men mest var hon brun.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se